På hvilke enheder fungerer booksalon?

Book Salon fungerer på alle enheder med en moderne webbrowser. Vi anbefaler Google Chrome som din browser.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Book Salon er designet til at fungere med det udstyr, der allerede anvendes af skønheds- og wellnessklinikker. Tjenesten fungerer på alle enheder med en moderne webbrowser. Så du kan bruge Book Salon selv på din telefon. Enten ved at bruge browseren eller som en web-app i startmenuen.

Til brug i salonen anbefaler vi en PC eller tablet for optimal brugervenlighed. Jo større skærm, jo bedre brugervenlighed!

Derudover anbefaler vi, at du benytter Google Chrome for den bedste ydeevne og stabilitet. Du kan downloade Google Chrome her.