Salon og onlinebooking
Sociale medier
Hvordan tilføjer jeg en gavekortbutik på Facebook?

Instruktioner til, hvordan du tilføjer en gavekortbutik på din Facebook-side. Gavekortbutikken er også tilgængelig på din bookingside.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Som PRO-bruger har du adgang til gavekortbutikken på en separat adresse. Derudover kan du aktivere "Køb gavekort" som en ydelse på din bookingside. Du kan finde yderligere information om, hvordan du aktivere gavekortbutikken, tilføjer den til sociale medier og hvor du finder adressen, du skal tilføje nederst på denne side.

Salg af gavekort på sociale medier:

Book nu-knappen er tilgængelig for alle booksalon brugere. Hvis du har aktiveret selvbetjent gavekortbutik, kan dine kunder også købe et gavekort via Book nu-funktionen. I det tilfælde vil din gavekortbutik blive vist, som en af dine ydelser på din online bookingside.

Bemærk! Facebook tillader dig kun at have én aktiv handlingsknap, hvis du ikke ønsker Book nu-knappen, kan du tilføje en "se gavekort" handlingsknap på de sociale medier.

Her er instruktionerne:

1. Åbn "Værktøj" menuen på: admin.booksalon.dk og kopiér den korte URL til din gavekortbutik.

2. Gå til salonens Facebook-sidehttps://business.facebook.com/ og fra der til Facebook-siden for den salon eller virksomhed, som du administrerer.

3.Klik på den blå "+Tilføj en knap" eller hvis du allerede har tilføjet en knap, skal du klikke på den grå "Rediger"-knap og vælge "Rediger handlingsknap" fra drop-down-menuen.

4. I handlingsknap menuen vælger du "Vis forretning"

5. Derefter vil du blive spurgt om gavekortbutikkens webadresse. Her skal du indsætte det kopierede link fra trin 1. Først klik på "Website" feltet og tryk derefter CTRL + V på Windows eller Command (cmd) + V på Mac.

6. Tryk på "Gem" og "Færdig" på den næste side.

7. Du kan afprøve funktionaliteten af knappen ved at trykke på "Rediger xxx"-knappen og vælg "Test Knap" fra drop-down menuen.

Tillykke! For fremtiden vil dine kunder have mulighed for at købe gavekort gennem knappen.

Aktivér salget af gavekort, som en en del af tidsbestillingen:

Hvis du ønsker at give kunderne mulighed for at købe gavekort, via din tidsbestillingsfunktion, skal du aktivere funktionen inde under "Indstillinger"

1. Gå ind på "Indstillinger for online betalinger".

2. Aktivér selvbetjeningssalget af gavekort for kunderne i forbindelse med bookinger:

"Aktivér onlinesalg af gavekort i salonens bookingsystem."