Hvor meget koster booksalon?

Booksalon er en gratis tjeneste til iværksættere, som kan bruge online booking og klientregister. Download booksalon PRO prisliste her.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Booksalon Gratis

• Inkluderer et gratis (0 kr.) online bookingsystem og ERP med klientregister.

• Der er ingen omkostninger eller provisioner i Booksalon Gratis, hvilket gør det til et helt risikofrit alternativ for salonejere og selvstændige erhversdrivende at afprøve.

Booksalon PRO

• Andre nyttige funktioner og betalingstjenester kan tilføjes til Booksalon-systemet som en PRO-funktion.

• Kassesystem er også inkluderet. Du kan f.eks. modtage forudbetalinger for bestillinger foretaget på nettet, men også betalinger foretaget i din salon med booksalon betalingsterminalen.

Hvis du stadig har spørgsmål til betalingstjenester, så prøv en af følgende muligheder: skriv til os på chat, download prislisten eller book en remote samtale.

Bare prøv, brug og test systemet!