Ofte stillede spørgsmål
Om booksalon
Hvorfor burde du anskaffe dig et online bookingsystem?

Denne artikel oplister grundene til at anskaffe dig et online bookingsystem, og hvorfor du burde vælge booksalon, som din partner.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Grunde til, at du bør anskaffe dig et moderne bookingsystem:

• Du får en ny kanal, hvor kunderne kan finde din salon og dine ydelser.

• Hvert sted eller nye kanal, hvor der kan foretages reservationer, vil give flere kunder. Ud over din hjemmeside, bør du også tilføje et bestillingslink til din virksomheds Facebook- og Instagram-sider. Hver kanal bringer kunder ind, som du ellers ikke ville have fået.

• Der er altid nogle, som ikke ønsker at foretage bookinger via telefonen, særligt unge kunder foretrækker selv at kunne foretage reservationer, uanset tid og sted.

• Folk har travlt, så det at foretage en reservation, er ofte det sidste, der skal ske om aftenen. Selv de mest loyale kunder vil måske bestille tid hos din konkurrent, hvis det er lettere at booke hos dem.

• Reservationer på nettet er åben 24/7. (ikke kun i salonens åbningstid)

Hvorfor booksalon er det bedste valg for din salon:

• De fleste bookingsystemer er gamle. Udgangspunktet for designet har været at få dem til at fungere på store computerskærme. Booksalon er derimod designet til at fungere på både store skærme og små telefonskærme. Ingen kompromiser er nødvendige!

• Vi har investeret i brugervenlighed. Booksalon er det nemmeste og smukkeste bookingsystem på markedet både for kunder og professionelle.

• En registreret kunde kan foretage en reservation med blot tre klik.

• Udviklingen af booksalon stopper aldrig. Vi implementerer, og forbedrer funktioner på baggrund af den feedback, vi får fra vores kunder. Vi bringer også funktioner, som skønheds- og wellnessbranchen aldrig har set eller kunnet drømme om tidligere.

• Booksalon GRATIS er gratis, og inkluderer online booking og kunderegister. Du får det samme eller mindre hos andre udbydere med et månedligt gebyr.

• Booksalon PRO inkluderer alt, hvad du har brug for, hvis du skal drive en succesfuld salon: tidsbestilling, kasse, integreret betalingsterminal, hurtig daglig afregning, forudbetalinger på nettet, automatisk kunderegistrering, automatiske rapporter, lagerstyring, gavekort, selvbetjent gavekortshop for kunder, SMS påmindelser til kunder og meget mere !

• Og frem for alt er du en partner for os - og ikke en kunde.

• Du kan prøve tjenesten uden nogen risiko!

• Prøv det nu! Start ved at klikke på knappen nedenfor.