Salon og onlinebooking
Oprettelse af en salon
Hvordan opretter jeg en ny afdeling eller flere saloner?

Denne artikel forklarer, hvordan du nemt kan oprette en ny afdeling af din salon

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Enhver som har oprettet en virksomhed inde i booksalon systemet, kan oprette en ny afdeling eller flere saloner på følgende måde:

Klik på ikonet i venstre hjørne, som vist på billedet:

Du kan navigere imellem de forskellige saloner eller oprette en ny salon ved at klikke på menuen som kommer frem. Klik på "+Opret en ny salon" og udfyld informationerne for den nye salon i følgende skema.

Tillykke! du har nu oprettet en ny afdeling/salon.

Bookingadresser til flere saloner

Hvis du ønsker at have en bookingside for dine kunder, hvor de først kan vælge salon og sted kan du bede om det i chatten. Salonen må ejes af den samme person i systemet, og det er smart at bruge samme e-mail ved oprettelsen af afdelingerne/salonerne.