Tilføj produkter i kassen

I denne artikel finder du instruktioner til, hvordan du tilføjer produkter i kassen og betalingen.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

• Gå til" Kasse" i menuen til venstre.

• Klik på "+Nyt produkt"

• Udfyld de nye produktoplysninger i popup-vinduet.

• Vi anbefaler at tilføje en EAN / Stregkode for at få stregkodelæseren til at fungere med booksalon.

• Tilføj et produktnavn, f.eks. Luksus shampoo

• Du kan indtaste enhedsprisen (stk.) eller du kan lave din egen enhed som f.eks. "flaske" "kg" "dl".

• Vælg den lovligpligtige momssats for produktet.

• Tilføj også et produktbillede for at gøre kassen enklere at bruge ved at klikke på upload billede under Billeder. Du kan også finde produktbilleder med google billedsøgning, hvis du ikke selv ønsker at fotografere produkterne.

• Til sidst skal du klikke på den blå TILFØJ PRODUKT -knap, og produktet vises på salgsstedet og er klar til brug ved kassen.