Kassesystemet
Tilføj dit eget produkt, samt tilpasset tekst i kassen.

I denne artikel kan du læse, hvordan du hurtigt kan tilføje dit eget produkt ved betaligen, uden produktet er tilføjet i kassen på forhånd.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Nogle gange har du brug for hurtigt at tilføje en række til din kasse uden at tilføje færdige produkter eller ydelser. I disse tilfælde skal du gøre følgende:

Nogle gange har du brug for hurtigt at tilføje en række til din kasse uden at tilføje færdige produkter eller ydelser. I disse tilfælde skal du gøre følgende:

• Gå til kasse.

• I oversigtssektionen finder du en knap +Tilføj eget produkt/ydelse

• Hvis du klikker på knappen, åbnes et pop up-vindue, hvor du kan tilføje informationen:

• Hvis du ønsker det, kan du også tilføje din egen tekstlinje på kvitteringen i "Tilpasset tekstlinje". Du kan f.eks. tilføje kundens navn på kvitteringen.

• Tilføj en fri titel under navnefeltet, f.eks. "Super shampoo"

• Vælg type: Produkt/Ydelse, så den bliver bogført det rigtige sted i salgsrapporten.

• Vælg den lovlige momssats.

• Skriv prisen ind (inkl. moms) og tryk på "Tilføj". Nu vil produktet optræde på kundens kvittering.

Et billedeksempel på en kvittering, hvor der er blevet tilføjet "eget produkt", samt en tilpasset tekst.