Kasse, lager og rapporter
Kassesystemet
Hvordan foretager jeg en tilbagebetaling?

Denne artikel forklarer, hvordan du foretager en tilbagebetaling, samt hvordan du retter en kvittering.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Nogen gange kan det ske, at du trykker på en forkert knap og opkræver ydelsen med forkerte oplysninger. I så fald er den eneste måde at rette det på, at foretage en tilbagebetaling af transaktionen, helt eller delvist. Derefter opretter du en ny transaktion med rigtige informationer i kassen.

Sådan foretager du en tilbagebetaling:

• Gå til Salg-fanen i menuen til venstre

• Find betalingen du ønsker at tilbagebetale og tryk på den

• Tryk på Tilbagebetale

• Der åbnes et pop up-vindue. Derfra kan du vælge alle de produkter og ydelser, som skal tilbagebetales.

• Når du har valgt de produkter og ydelser, der skal tilbagebetales, skal du trykke på "Tilbagebetaling" for at fuldføre tilbagebetalingen.

• Du kan åbne kvitteringen for tilbagebetalingen og enten sende eller udskrive kvitteringen.

Hvis transaktionen blev gennemført forkert og tilbagebetalt fuldt ud:

• Gå tilbage til kassen og foretag en transaktion med de rigtige informationer.

Bemærk: Kunden behøver ikke være tilstede i salonen for at du kan gennemføre tilbagebetalingen til kortet

Tip: Tilbagebetalingen kan også udstedes som et gavekort.