Ansatte
Ændre rækkefølgen af brugere i kalenderen

Denne artikel forklarer, hvordan du kan arrangere dine brugere på din online bookingkalender, så de står i den rækkefølge, du ønsker.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

For at komme i gang skal du gå til 1. Indstillinger og derefter vælge 2. Brugere

Du kan ændre rækkefølgen ved at trykke og holde musen nede på de tre vandrette linjer og trække brugeren hen til, hvor du ønsker dem i rækkefølgen og slippe.

Når du har organiseret brugerne, i den ønskede rækkefølge, kan du vende tilbage til kalenderen, hvor dine medarbejdere nu vil være i den rækkefølge, du har angivet. Husk dog på, at den første bruger i rækkefølgen altid vil være den bruger, som er logget ind i salonkalenderen.