Hvordan opretter og indstiller man vagter/arbejdstider?

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter vagter og åbner en kalender til bookinger.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Gå til Vagtplan fra hovedmenuen og en oversigt, lignende den på billedet herunder, vises:

1. Vælg den person, hvis vagter du vil redigere/oprette.

2. Slå de ønskede dage til, ved at trykke på slider-knappen i højre side (så den bliver grøn) og juster start- og sluttidspunktet.

3. Kopiér: Du kan kopiere uge-skemaet ved at klikke på "Kopiér". Klik derefter på "Sæt ind" i den uge, du vil kopiere vagten til.

4. Standardvagt: Hvis du vil kopiere en vagt til mere end én uge, skal du klikke på "Brug som standardvagt" og angive, hvor mange uger frem, som du vil benytte dette skema. Klik på "Tilføj" for at fuldføre kopieringen.

5. Gem til sidst de foretaget ændringer.

Tip! Under personens navn kan du se, hvor mange timer de arbejder i den tre-ugers periode, der vises på skærmen.

Håndter vagtplaner gennem salonens kalendervisning

Hvis du ønsker hurtigt at lukke eller ændre længden på en vagt (gennem kalenderen), er her, hvordan du skal gøre:

1. Inde i salonens kalendervisning, skal du klikke på "Vis tider uden for vagtplanen"

2. Så vil der dukke nogle Blå cirkler op, ved begyndelsen og slutningen på vagten, som gør det muligt, at forlænge eller forkorte vagten ved at trække i dem.

3. Hvis du ønsker at lukke vagten helt, start da med at trække cirklen fra begyndelsen af vagten til lukketid. Så vil systemet spørge om, du ønsker at lukke vagten fuldstændig.

Funktionen "På arbejde"

Med denne funktion aktiveret vil kalenderen ikke vise en bruger, der ikke har en vagt åben den pågældende dag. Det forbedrer kalenderens brugervenlighed.

• I kalendervisningen kan du vælge indstillingerne "Alle" eller "På arbejde".

• Funktionen "På arbejde" viser de personer i kalenderen, som har en vagt den pågældende dag.