PRO-pakke og betalingstjenester
Udbetalinger
Udbetalinger for booksalon PRO-brugere

Denne artikel beskriver, hvordan udbetalinger af kortbetalinger fungerer (Danmark)

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Sådan fungerer udbetalinger

Betalinger modtaget via booksalons betalingsterminal, samt online kortbetalinger afregnes dagligt til forhandlerne, normalt på alle bankdage i året.

Udbetalingen foretages normalt den næste bankdag efter kortbetalingen er udført og udbetalingen vil være tilgængelig på forhandlerens konto på afregningsdagen eller normalt den følgende bankdag.

Udbetalingsrapporter oprettes automatisk, og rapporterne kan udskrives eller sendes direkte til bogholderen på e-mail. Du kan finde rapporterne i menuen "Salg" --> "Udbetalinger".

Et eksempel på et udbetalingsskema

• Kortbetalinger som foretages om mandagen vil være tilgængelig på forhandlerens konto om onsdagen eller torsdagen. Det kan variere lidt alt efter, hvilken bank du har.

• Kortbetalinger foretaget om fredagen eller lørdagen vil blive gjort op om mandagen og vil oftest være tilgængelige på forhandlerens konto i løbet af de næste bankdage (tirsdag/onsdag)

Af og til kan kortselskabets udbetalinger tage omtrent én dag længere end tidsplanen angivet herover. Dette sker dog sjældent og vi prøver at rapportere disse på denne side.

Fremtidige undtagelser fra den normale tidsplan for kontoafregning

1. maj: 28.4-29.4.2023 salg afregnes tirsdag 2.5.2023 og 30.4-2.5.2023 salg afregnes onsdag 3.5.2023

Skærtorsdag: 17-18.5.2023 afregnes salget fredag 19.5.2023

Valg af udbetalingsinterval

Du kan vælge udbetalingsintervallet under "Salg"-->"Udbetalinger".

Du kan vælge frekvensen af dine kontoudtog: dagligt, ugentligt eller månedligt under indstillingerne "Udbetalingsfrekvens": "Daglig", "Ugentlig", eller "Månedligt".