Online kortbetalinger

Instruktioner for booksalons online kortbetalinger. Betalingsmetoden bruges på gavekort, forudbetalinger og betalingslink.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Kortbetalinger online bruges på:

1. Online gavekortbutikken

2. Forudbetalinger på bookinger

3. Betalingslinks

Fordele ved forudbetaling:

• Det er god kundeservice, da mange ønsker at betale for bookingerne på forhånd, f.eks. for deres børn eller endda af hygiejnemæssige årsager.

• Kunden er mere forpligtet til at møde op.

• Der er ingen risiko for situationer, hvor kunden ikke kommer til bestillingen

• Større sandsynlighed for at kunden køber produkter eftersom ydelsen allerede er betalt.

• Kunden er mere tilbøjelig til at vende tilbage, og bestille fra dig igen, fordi oplevelsen var nem.

• Forudbetaling er en frivillig betalingsmetode for kunderne. Du kan dog opfordre dine kunder til at benytte forudbetaling ved at give rabat på forudbetalinger. Du kan angive rabatprocenten under "Indstillinger" -> "Indstillinger for onlinebetalinger".

Betalingsbekræftelse i booksalon:

1. Betalinger skal bekræftes med stærk autentificering. Både ved køb af gavekort, et betalingslink eller en forudbetaling. Stærk autentificering betyder at bruge en adgangskodeapplikation (id-app) eller tilgangskoder, som er givet af banken kunden bruger for at bekræfte betalinger.

2. I nogle tilfælde skal betalingen bekræftes ved hjælp af en sms til enheden.

3. Dette afhænger af hvilken bank kunden benytter.

4. For hver bank vil du blive identificeret af bekræftelsestjenesten i henhold til instruktionerne.

5. Kunden skal være opmærksom på at skrive det korrekte kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode.

6. For kombinationskort skal man være opmærksom på ikke at indtaste sikkerhedsnummeret på bagsiden af kortet i den forkerte retning. Nogle gange kan disse gå galt. Kortnummeret og sikkerhedsnummeret på debetkort, står nederst på kombinationskortene på bagsiden af kortet.

Du kan finde en mere detaljeret vejledning i at betale online med et kort på bankernes egne hjemmesider, her er et udvalg af de større banker i Danmark og deres hjemmesider:

Problemer med betalingen?

Hvis kunden har problemer med betalingen, er det en god idé at tjekke følgende:

• Er kortnumrene indtastet korrekt?

• Er kortets sikkerhedskoder indtastet forkert på kombinationskortet?

• Er der en tilstrækkelig saldo på kontoen?

• At kortet ikke har begrænsninger for onlinebetalinger, og det tillader at foretage online betalinger?

• Har kunden gennemført hele betalingen ved at logge ind og godkende betalingen med autentificering?

Online betalingsmetoder

Hvis du benytter en sort betalingsterminal, tilbyder betalingsudbyderen for den terminal også, udover kortbetalinger, også følgende betalingsmuligheder: