Ofte stillede spørgsmål
Hardware og software
Sådan gemmer du booksalons web-applikation på din telefons hjemmeskærm.
Sådan gemmer du booksalons web-applikation på din telefons hjemmeskærm.

Du kan tilgå systemet ved at logge ind på din telefon, eller ved at installere booksalon på din telefons hjemmeskærm(iOS og Android)

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Booksalon er designet til at fungere bedst med Chrome browser. Få mere at vide om, på hvilke enheder booksalon fungerer på, og hvordan du får Chrome.

Booksalon har i øjeblikket ikke en mobilapp, men her er nogle tips til, hvordan du kan få web-applikationen installeret på din telefon:

Instruktioner til IOS (IPhone):

1) Først skal du åbne Chrome (eller den browser du benytter) - og gå ind på booksalon og log ind.

2) Kopiér webadressen og gå tilbage til hjemmeskærmen på din telefon.

3) Få søgefunktionen til at komme frem (ved at køre fingeren ned fra toppen af din skærm)

4) Søg efter "Genveje" og åben den, derefter tryk på "+"-tegnet

5) Tryk på "+Tilføj handling"-knappen og søg efter "Chrome" og vælg "Åbn webadresser i Chrome"

6) Nu skal du indsætte det link vi kopierede i trin 2, efter der hvor der står "Åbn"

7) Åben rul-ud menuen fra øver på skærmen. Omdøb genvejen, vælg symbol og tryk på "Tilføj til hjemmeskærm".

10) Så er du færdig og klar!

mobil

Vær venligst opmærksom på at skærmbillederne er fra oktober 2022 IOS version 16.0.2.
Der kan være enkelte forskelle i ældre og nyere versioner. Vi hjælper dig gerne, hvis du behøver yderligere hjælp.

Instruktioner for Android (Samsung, Huawei osv.):

1. Tilgå denne side inde i din telefons browser: https://admin.booksalon.dk

2. Tryk på menuen oppe i højre hjørne (3 prikker). Hvis du bruger en anden browser end Chrome, findes denne funktion ofte i menuen i bunden (de 3 linjer).

3. Vælg "+ Føj til startskærmen". Følg instruktionerne for at bekræfte handlingen.

4. Så er du klar! Fremover vil du finde booksalon på telefonens hjemmeskærm som en web-applikation.