Salon og onlinebooking
Booking
Hvordan redigerer jeg mine bookingtekster?

Her kan du se, hvordan du redigerer din informationstekst på bookingsiden og tekster i bookingbekræftelse mails.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Salonens kalenderindstillinger kan ændres, hvis du har administratorrettigheder. Du kan læse mere her: salonens kalenderindstillinger

1.Rediger informationsteksten på din bookingside

Du kan nemt oprette beskeder til dine kunder om booking i din salons kalenderindstillinger.

1. Vælg "Indstillinger" i menuen til venstre

2. Gå til "Salonens kalenderindstillinger".

3. Du kan indtaste den ønskede infotekst på bookingsiden med funktionen "Vis salonens nyheder eller infotekst på kundernes bookingside".

4. Aktiverer knappen (når den lyser grøn) for at starte med at skrive teksten.

5. Indtast en overskrift og tekst

6. Hvis du ønsker det, kan du modtage en kopi af booking e-mails, disse kunne med fordel f.eks. sendes til salonens administrator.

7. Gem.

2. Vælg afsender og den e-mail I ønsker at modtage svar på

1. Skriv afsenderens navn. Her kan du bruge salonens navn eller dit eget navn.

2. Hvis kunderne svarer på bookingbekræftelsen, skal du vælge, hvilken e-mail svarene skal sendes til.

Egen meddelse der følger med bookingbekræftelsesmailen

Du kan oprette din egen besked, som sendes sammen med kunders bookingbekræftelser.

1. Vælg "Indstillinger" i menuen til venstre

2. Tryk på "Salonens kalenderindstillinger".

3. Du kan herefter skrive en meddelse eller informationstekst som sendes til kunden sammen med bookingbekræftelsen,

4. Du kan tilføje tekst ved at aktivere knappen (så den bliver grøn)

5. Skriv en besked.

6. Gem.