Oprettelse af ydelser
Opret en ny ydelseskategori eller tillægsydelse

PRO-brugere kan oprette nye ydelseskategorier, alle kan oprette deres egne tillægsydelser under de eksisterende kategorier. Læs mere her.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Forskel på PRO og Gratis versionen i forhold til ydelser og deres opsætning

Bemærk!

1. Som PRO-bruger kan du oprette nye ydelseskategorier

2. I den gratis version kan du kun oprette nye tillægsydelser under eksisterende ydelseskategorier.

Sådan opretter du en ny ydelseskategori:

1. Kør ned til bunden i fanen "Ydelser", og klik på "+Føj til egen kategori".

2. Skriv, hvad du ønsker kategorien skal hedde og vælg et ikon. Det er også muligt at aktivere funktionen "Tilbyd valg af hårlængde", hvis det er nødvendigt for ydelsen.

3. Når du har oprettet en kategori, kan du oprette ydelser under denne kategori, ved at trykke på "Opret egen ydelse i kategorien "_______" eller ved at åbne en eksisterende kategori.

4. Vælg navn, varighed, pris og beskrivelse for ydelsen. Det maksimale antal tegn i beskrivelsen er 2000.

5. HUSK altid at gemme, når du er færdig!

Billeder af, hvordan du opretter din egen kategori:

Sådan opretter du tillægsydelser

Inde i "ydelses"-fanen vælger du den ydelse, du ønsker at tilføje en tillægsydelse til og derefter vælger du "Opret egen ydelse i kategorien xxxxx" (se billedet herunder)

Derefter udfylder du alle de informationer, du ønsker kunden og booksalon systemet skal vide om din tillægsydelse, såsom: Navn, tid, pris og beskrivelse, når du er færdig trykker du "Gem". (se et eksempel på billedet herunder)