Indstillinger for ydelserne
Indstillinger for salonens ydelser

Følg trinnene nedenfor og lær, hvordan du sætter op og ændrer indstillinger for ydelser.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Ydelsesindstillinger

Efter du har oprettet pris, varighed og beskrivelse for ydelsen - kan du ændre detaljer for ydelsen, såsom:

• Momssats

• Forberedelsestid

• Om nødvendigt, arbejdsstation/ressource

• Du kan også skjule specifikke ydelser, så kunderne ikke selv kan reservere den ydelse online.

• Du kan også indstille ydelserne, så det kun er specifikke medarbejder, der kan bookes til at udføre den givne ydelse.

• Begrænse ydelserne pr. salon og pr. medarbejder

• Og du kan sætte det op så ydelsen kun kan bestilles via telefonbestillinger

Billede af ydelsesindstilling menuen:

Begrænsninger på ydelser

Det er muligt at sætte forskellige begrænsninger på ydelser, når du vælger en ansat øverst indeni "Ydelser"

Du kan begrænse:

• Antallet af bookinger pr. dag pr. medarbejder.

-Dette fungerer godt i situationer, hvor du ikke ønsker at udføre en bestemt ydelse mere end et fast antal gange om dagen.

• Begrænse muligheden for at booke en ydelse på bestemte ugedage eller tidspunkter.

Dette fungerer godt i situationer, hvor du kun ønsker f.eks. at udføre visse ydelser om aftenen eller i weekenden.

Bemærk! Hvis du ændrer priserne for ydelsen, skal du være opmærksom på, at priserne for eksisterende bookinger ikke opdateres, men beholder den gamle pris.

De nye pris vil blive opdateret for fremtidige bookinger, efter at de nye priser er blevet opdateret.