Indstillinger for ydelserne
Specifikke ydelser for hver medarbejder

Du kan ændre moms, varighed, forberedelsestid og meget mere i indstillingerne på hver ydelse for hver medarbejder. Læs instruktioner her.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Specifikke ydelser for hver medarbejder

• Du kan selv indstille ydelser og tillægsydelser for forskellige medarbejdere.

• Du kan også definere dine egne priser og varigheder for ydelserne for hver enkelt medarbejder.

• Over ydelserne kan du klikke på stedet eller medarbejderen; for at indstille de sted- og medarbejderspecifikke "indstillinger" for ydelserne.

• Hvis du i ydelses-indstillingerne tildeler ydelsen en specifik medarbejder, vil de også automatisk blive opdateret under de givne medarbejders egne ydelser.

Instruktioner:

1. For at ændre, hvilke ydelser hver medarbejder tilbyder, kan du ændre dette ved at trykke på salonen, vælg ydelsen og klik på fanen "Medarbejdere"

2. Et andet alternativ er at trykke på den ansatte og ændre ydelsen direkte derfra. Her kan du også ændre yderligere indstillinger for ydelsen.

3. Klik på den ydelse, som du ønsker at ændre. (se billederne herunder)

4. Husk at gemme.