Supplerende ydelser
Opsætning af tillægsydelser

Tillægsydelser defineres under den leverede ydelse. Her er vejledning i, hvordan du opretter, og redigerer indstillinger for tillægsydelser

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Indstillinger og oprettelse

1. Gå til den ønskede ydelse, og klik på "Tilbyd tillægsydelser"

klik på “ Opret en ny tillægsydelse ”.

2. Definer indstillingerne for tillægsydelsen:

• Navn på tillægsydelsen

• Varighed på tillægsydelsen

• Momssats for tillægsydelsen

3. I fanen "Tilbyd tillægsydelser" under "Medarbejder"-valg kan du angive de tillægsydelser, der leveres af den enkelte medarbejder, og hvis det ønskes; en anden pris eller varighed.

• I brug viser, hvilke tillægsydelser der er blevet aktiveret under den pågældende ydelse

• Husk altid at gemme!

Tilføj og tilpas tillægsydelser tilknyttet eksisterende ydelser

Billeder af de funktioner, som jeg forklarer under billedet:

1. Når du vil tilføje en tillægsydelse til en eksisterende ydelse, skal du aktivere den tillægsydelse, du har oprettet tidligere, som du kan finde under ”ikke i brug”- fanen.

2. Herfra kan du klikke på alle de tillægsydelser, du ønsker at levere for den specifikke ydelse.

3. Du kan også nemt kopiere tillægsydelsen til alle ydelser i den givne kategori ved, at trykke på "Tilpas alle ydelser i denne kategori" efter du har tilføjet alle de tillægsydelser, du ønsker at tilbyde.

• Ikke i brug viser de tillægsydelser, der kan aktiveres som en tillægsydelse på nuværende tidspunkt (ellers skal du bruge guiden, længere oppe på denne side, for at oprette din egen nye tillægsydelse.

Bemærk for prisfastsættelse!

• Husk, at hvis du foretager prisændringer for tillægsydelsen under en bestemt ydelse; ændres den automatisk til dén samme pris i alle de andre ydelser, hvor den indgår.

• Hvis du kun ønsker, at den ændrede pris på tillægsydelsen, skal gælde for en bestemt ydelse, skal du oprette en helt ny tillægsydelse til en anden pris.