Websted builder
Hjemmeside hos booksalon

Udover online booking tilbyder vi også en nem, hurtig og optimeret hjemmeside, som du kan administrere fra selve systemet.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Hjemmesiden inkluderer:

• Salonens detaljer med billeder og beskrivelser.

• Installation af Facebook pixel og Google Analytics.

• Valg af de farver, du ønsker, som skal være det gennemgående tema på din hjemmeside.

• Introduktion af dit hold og dine medarbejder + billeder.

• Gavekortbutik.

• Online booking.

• Galleri.

• En kontaktform til salonen og kortvisning over salonens placering.

• Prisliste.

• Links til dine sociale medier.

- Du kan vælge at skjule enhver af disse elementer.

Hvad er hjemmesidens adresse?

1. Din hjemmeside vil altid være tilgængelig på et domæne magen til dette: https://sites.booksalon.dk/sidens-navn

2. Hvis du ønsker at have dit domæne skal være i følgende format: ditsalonnavn.dk, behøver du at have et domæne for det.

• Hvis du allerede har dit eget domæne behøver vi en overførselsnøgle til dette, denne kan du skaffe fra din nuværende domæne administrator.

• Hvis du ikke allerede har dit eget domæne navn endnu, kan vi reservere et for dig såfremt det er ledigt på markedet. Spørg for yderligere information via chatten!

Hvornår bør jeg overføre mit eksisterende domæne?

Alt efter det valg du træffer , så kan du sende overførselsnøglen via chatten. Domænet for din hjemmeside bør overføres, når din online booking er klar til at blive åbnet, dit vagtskema er blevet oprettet og din hjemmeside er bygget.

Hvordan anskaffer jeg mig en hjemmeside og er det dyrt?

Du kan spørge os om hjælp med din hjemmeside via chatten. En pakke hos os der helt klart er til at betale inkluderer både hosting og et domæne.

Download prislisten eller spørg i chatten!

Videoeksempel på hjemmesiden fra booksalons eget showroom: