Problemer/udfordringer

Her er tips og svar på forskellige problemstillinger og spørgsmål angående medarbejdere, priser og bookinger.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du finde svar på følgende problemstillinger:

Medarbejderen vises ikke på bookingsiden.

Svar:

Tjek at administratoren har gjort medarbejderen synlig i bookingkalenderen under: "Indstillinger" -> "Bruger" -> Vælg bruger-> Aktivér knapperne så de bliver grønne og husk at gemme!

Ydelsen eller tillægsydelsen vises ikke for kunderne, når de foretager bookingen.

Svar:

Gå ind på den ydelse og/eller tillægsydelse det drejer sig om og se om du har aktiveret den grønne knap for salonen og den ansatte.

Kontroller også, at den ansatte er synlig i bookingkalenderen. Se instruktionerne ovenfor..

Ydelsen har forskellige priser

Svar:

Kontroller at prisen som du ønsker for ydelsen, er oprettet korrekt for hver ansat. Gå ind på "Ydelser" og tjek prisen som er oprettet under salonen og under "Medarbejdere". Her kan du tjekke prisen separat for hver medarbejder.

Har kunden modtaget en notifikation om bookingen?

Svar:

Du kan tjekke det på "Kalender" → "Log" -> Vælg den begivenhed, som du vil se, fra den liste der kommer frem.

Ledige tider vises ikke på bookingsiden, selv om jeg har oprettet arbejdsvagten.

Svar:

Klik på din profil (i øverste højre hjørne) og vælg "Personlige kalenderindstillinger".

Under "Kunderne kan se, kalenderen er åben for bookinger" - skal du tjekke at kalenderen er åben for bestillinger baseret på vagter, og ikke for eksempel kun 2 uger frem.

Kan ikke redigere kundeoplysninger.

Svar:

Hvis der er et blåt tegn foran kundens kontaktoplysninger og et lilla tegn ud for "booksalon-Konto", er det kun kunden selv, der kan redigere sine egne oplysninger. Så kan du ikke redigere deres oplysninger.