Hvordan ombooker jeg en booking?

Du kan flytte bookingen ved at trække den til det valgte tidspunkt; eller ved at vælge Rediger booking- funktionen.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Kunden vil få besked om ændringen i bookingen, hvis du bekræfter, at du ønsker at sende den til kunden.

• Du kan flytte bookingen ved at holde museknappen nede, og trække den til det ønskede tidsrum.

• Du kan også strække reservationen til et tidligere eller senere tidspunkt.

• En anden mulighed er at klikke på reservationen og vælge "Ret booking".

Tip! Vores system fungerer bedst med Google Chrome.

Se videoen for at se, hvordan det fungerer: