Kasse, lager og rapporter
Lager
Tilføj et nyt produkt eller vareparti.

Hvordan tilføjer du et nyt produkt eller vareparti til eksisterende produkter og overvåge lagerstatus?

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Tilføj et nyt produkt via kassen

Du kan oprette et nyt produkt direkte fra kassen ved at bruge "+Nyt produkt"

a) Klik på "+Nyt produkt"

b) Udfyld de nødvendige informationer.

c) Husk at trykke på "Overvåg lagerstatus", hvis du ønsker at holdt styr på lagerstatussen og lagerstyrings historikken.

Kasse-visning

Tilføje et nyt vareparti til et eksisterende produkt via kassen

Fra "Kassen" kan nemt tilføje et nyt vareparti til et eksisterende produkt.

a) Find det ønskede produkt og klik på de tre prikker oppe i højre hjørne af produktet.

b) Klik på "Føj til lager", vælg omfanget og årsagen til forøgelsen, tryk derefter "OK". Husk at sikre dig at indkøbsprisen er den samme!

c) Du kan se produktantallet nede i venstre hjørne af produktet.

Lager-visning

Tilføj et nyt vareparti til et eksisterende produkt via lageret

Du kan nemt gå fra kassen til lageret ved at trykke på "Lager". Fra lageret kan du tilføje et nyt vareparti til et eksisterende produkt på følgende måde:

a) Klik på plustegnet (+) under sektionen "På lager".

b) Under "Ret", skal du klikke på de tre prikker og vælge "Føj til lager"

Hvis du ønsker at gå tilbage til kassen for at tjekke lagerstatussen, kan du nemt gå tilbage ved at klikke på "Kasse".

Kasse og lager går hånd i hånd med hinanden, så du bør drage fordel af funktionerne imellem de to.

Ret indkøbsprisen for et eksisterende parti af produkter

Hvis du vil redigere indkøbsprisen for et eksisterende parti af et produkt, kan du redigere partiets indkøbspris ved at åbne lagerhistorikken for produktet og hente det ønskede parti. Den sidst anvendte indkøbspris vil også blive opdateret for fremtidige batches. Du kan finde mere detaljerede instruktioner nedenfor.

1. For at åbne lagerhistorikken for et produkt skal du klikke på pilen i venstre side af produktet.

2. Tryk på de tre prikker til højre for det ønskede parti og "Ret parti".

3. Tilføj den nye købspris, og tryk på "Ret".

Se en 2 minutters video om rettelser af lageret og lagerhistorik: