Tilføj overlappende bookinger

Instruktioner om, hvordan du tilføjer en dobbeltbooking; f.eks. en klipning af en kunde, samtidig med en anden kundes farveeksponeringstid.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Nogle gange er det ikke hele den tildelte booking-tid, som går til aktivt arbejde eller kundeservice med den kunde - denne tid kan du udnytte.

Der kan være situationer, hvor vi f.eks. ønsker at klippe børnenes hår, mens moderens hårfarve tørre. Overlappende bookinger gør dette muligt, og vil hjælpe dig med at effektivere din arbejdstid mere.

Foretag overlappende bookinger i booksalon-kalenderen

1. Gå til kalenderen, og klik på "Føj overlappende booking til" som findes øverst i kalenderen (lige under datointervallet)

2. Kalenderen foreslår et nyt booking tidspunkt, som er ledig i kalenderen

3. Vælg det tidspunkt, hvor du ønsker at tilføje en ny booking, der overlapper den tidligere booking.

4. Tilføj en booking eller en pause

5. Vælg ydelsen og opret kunden, tryk derefter på næste for at oprette bookingen.

6. Tillykke! Du har nu tilføjet en ekstra booking eller pause, samtidig med en anden booking.