Ydelser
Salon og onlinebooking
Sociale medier
Hvordan tilføjer jeg tidsbestillinger til min Facebook- og/ eller Instagram side?
Hvordan tilføjer jeg tidsbestillinger til min Facebook- og/ eller Instagram side?

Du kan tilføje booking som et: link, fastgjort post, eller som en Book nu-knap. Her gennemgås, hvordan knappen tilføjes på de sociale medier

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Facebook og Instagram virksomhedskontoer og deres fordele

Flere og flere kunder ser nu efter ydelser på Facebook og Instagram, som supplement til Google. Dette er grunden til, at det er så vigtigt at oprette din booking funktion også på din virksomheds Facebook- og Instagram-sider. Den nemmeste måde at tilføje Reservér nu-knappen på er at gøre det direkte gennem booksalon-systemet.

Du kan tilføje bookinglinket til din Reservér nu-knap på din Facebook-side ved at bruge en gratis Facebook virksomhedskonto. Du kan oprette en her:

Du kan tilføje bookinglinket til din Reservér nu-knap på din Instagram-side ved at bruge en gratis Instagram virksomhedskonto. Der er instruktioner her:

TIP: Du kan også tilføje linket til din tidsbestilling i din Instagram-bio eller på informationsdelen af din Facebook-side, og du kan lave et fastgjort indlæg (pinned), der indeholder linket.

Tilknyt Reservér nu-knappen med booksalon

Her er instruktioner! Vær opmærksom på, at kun salonadministratoren kan udføre processen.

1. Log ind på booksalon og vælg "Værktøj" i menuen til venstre.

2. Klik på knappen "Tilføj tidsbooking på din salons sider på Facebook og Instagram"

3. Vælg en af valgmulighederne og tryk "Tilknyt"

4. Vælg Facebook-virksomhedskontoen, som du vil tilføje book nu-knappen på.

5. Følg instruktionerne.

6. Hvis du har en virksomhedskonto på Instagram kan du samtidig tilknytte denne til din Facebook-virksomhedskonto. Hvis du ønsker det, kan du springe Instagram-delen over ved at trykke på "Spring over".

7. Færdig!

Tillykke! Fremover vil du også modtage bookinger via dine Reservér nu-knapperne, på dine Facebook- og Instagram-sider.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan det ser ud:

(Facebook til venstre, Instagram til højre)

Bemærk: Hvis du allerede har en handlingsknap, som er tilknyttet din profil og tilkoblingen mislykkes, anbefaler vi at slette den forrige handlingsknap og starte tilkoblingsprocessen på ny.