Gavekort som tilbagebetaling

Du kan nemt oprette et gavekort for en kunde som tilbagebetaling

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Gavekort som tilbagebetaling

Hvis du ønsker at tilbagebetale en kunde med et gavekort, som har en bestemt værdi, kan du følge disse trin:

Sådan opretter du et gavekort uden omkostninger:

• Gå til "Værktøjer" og vælg "Gavekort"

• Klik på "Importér eksisterende gavekort"

• Vælg din egen fiktive kode for gavekortet, som du skal bruge senere ved betaling.

• Angiv beløbet som skal refunderes til gavekortet og udfyld informationerne for modtageren af gavekortet.

• På denne måde kan gavekortet oprettes uden, det er nødvendigt at sælge gavekortet separat, og dermed have dens egen transaktion i salgsrapporterne.

Når du importerer gavekortet ind i systemet på denne måde, bliver det ikke opfattet som et salg i salgsrapporterne, selvom du indtaster det ønskede beløb.