Booksalon betalingstjenester

Booksalon tilbyder betalingstjenester til booksalon PRO-brugere. I denne artikel, vil vi tage et nærmere kig på, hvordan processen foregår

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Booksalon betalingstjenester

Inkluderer:

• Betalingsterminal, som er integreret med kassesystemet for at kunne modtage kortbetalinger

• Forudbetalinger på nettet: en sikker og hygiejnisk mulighed for kunderne til at betale reservationer, når de foretager bestillingen.

• Afregninger: Overførsel af betalingerne til de konti, som forhandlerne har angivet

• Aktiveret for flere iværksættere: Alle iværksættere kan bruge den samme betalingsterminal, men betalingerne krediteres direkte til hver enkelt iværksætters egen konto

Bestillingsformularen ser således ud:

Proces for kundeidentifikation og godkendelse af konti

For at kunne acceptere dig, som forhandler skal vi kunne identificere dig. Når vi har identificeret dig, kan vi sende en betalingsterminal til dig i din salon.

Efter du har bestilt PRO, vil du næste gang du logger ind på booksalon-systemet, finde et link øverst på siden. Dette skal udfyldes, før vi aktiverer betalingsterminalen. Grundet verifikationsformål vil du blive bedt om at uploade nogle identifikations dokumenter.

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du finder en kopi af:

1. ID kort

2. Kontoudtog. Dokumentet skal indeholde bankens navn eller logo, dato, kontoindehaverens navn og kontonummer. (Alternativt kan du verificere ved hjælp af bank ID via en tredjepartstjeneste. Læs mere under 2. Bankoplysninger.)

Vejledning til identifikation

1. Virksomhedsoplysninger:

• Her kan du tilføje officielle oplysninger om din virksomhed. Vær opmærksom på, at du tilføjer et registreret firmanavn, virksomheds-ID og adresse.

• Hvis det er nødvendigt, beder vi dig om at uploade et dokument, der kan bevise virksomhedens eksistens.

2. Bankoplysninger:

2.1 Vælg verificeringsmetode

A: Kontroller hurtigt med en udbyder

B: Indtast bankoplysninger manuelt

Metode A - Kontroller hurtigt med en udbyder

1. Vælg Bankland og tryk på Start

2. Vælg din bank

3. Log ind med dit NemID via banken - disse er ikke oplysninger, vi kan se eller gemmer, men er kun mellem dig og din bank

4. Følg instruktionerne

Metode B - Indtast bankoplysninger manuelt

• Indtast dit kontonummer (IBAN) og vedhæft et dokument, som verificerer at bankkontoen tilhører dig. Det er nødvendigt for os at kunne verificerer kontoen, og hvem der ejer den, da det er et lovkrav, når vi udbetaler transaktioner til denne bankkonto.

3. Virksomhedsejere

• Vi skal kunne identificere dig, så indtast dine oplysninger her.

• Download også det dokument, der bekræfter din identitet, som instrueret.

• Bekræft og indstil rollerne ved at trykke "Rediger" (billede nedenfor)

• I de fleste tilfælde skal du tildele alle disse roller til dig selv, med dine personlige informationer (læs mere i punkt 3.1 nedenfor)

3.1 Tilføj Roller: Ejer, Controller og Underskriver.

Når du har klikket på "Rediger", skal du klikke på "Rolle".

• Angiv personlige oplysninger for mindst én person under hver af disse to:

-Den person, der kan underskrive i din salons navn (Underskriver) og

-Den person, der træffer vigtige forretningsmæssige beslutninger eller ejer 25 % eller mere af din virksomhed (Controller).

• I de fleste tilfælde er det blot ejeren igen.

Dokumenter

1. ID verifikation:
    - Gyldigt id (pas eller kørekort) skal indeholde samme navn som i booksalon-systemet og være i originalfarve.

• Hav separate filer for forsiden og bagsiden af ID-dokumentet (hvis du sender kørekort).

2. Verificering af bankkonto dokumenterne skal opfylde følgende krav:

• Navnet på kontoindehaver. Dette skal stemme overens med det juridiske firmanavn, handelsnavn (som salonen gør forretning under) eller navnet på den person, der driver virksomheden.

• Konto- eller IBAN-nummer.

• Datoen for udstedelsen af dokumentet, som ikke må være mere end 12 måneder siden.

• En indikator for, at dokumentet er udstedt af en bank, f.eks. banknavnet eller et banklogo.

Ekstra verificering (bliver spurgt, hvis det er nødvendigt):

I nogle tilfælde kan vi blive nødt til at bede dig om at bekræfte din virksomhed med et dokument fra virksomhedsregistret. Virksomhedsregistreringsdokumentet skal være:

• Udstedt af en pålidelig, uafhængig kilde som f.eks. det nationale handelsregister i det land, hvor virksomheden er registreret.

• Udstedt inden for det seneste år, eller indeholde en underskrift og en officiel erklæring om virksomhedens eksistens med en dato, der ikke er ældre end et år.

Hvis du har nogle spørgsmål overhovedet, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os igennem chat, hvorfra vi vil guide dig. Du finder vores chat support nede i højre hjørne.