Fælles gavekort i flere saloner

Instruktioner til, hvordan man aktiverer fælles gavekort i alle virksomhedens saloner

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I den her artikel kan du læse om følgende:

Følgende instruktioner viser dig, hvordan du giver kunderne mulighed for at bruge de samme gavekort i flere saloner:

1. Tryk på "Indstillinger" og vælg "Virksomhedsoplysninger"

2. Klik på knappen ved siden af "Muliggør fælles gavekort i alle virksomhedens saloner" så den bliver grøn.

3. Klik på "Færdig"

4. Det er også muligt at vise fælles gavekort i håndtering af gavekort og i anvendelsesrapporten for gavekort.

Fælles gavekort - Håndtering af gavekort

1. Gå ind under "Værktøj" og vælg "Gavekort"

2. Tryk på knappen ved siden af "Se virksomhedens gavekort til alle saloner", så den bliver grøn

Fælles gavekort - Anvendelsesrapporten for gavekort

1. Gå til "Salg" --> "Gavekort"

2. Klik på knappen ved siden af "Se gavekortssalg for alle saloner", så den bliver grøn

Tillykke! Nu kan dine kunder benytte sine gavekort i alle dine saloner!