Kunderegister

I denne artikel kan du se, hvordan du administrerer kunderegisteret, kundekortet og downloader kunderegisteret.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvor finder jeg kunderegisteret?

Du kan finde kunderegisteret under "Kunder".

Du kan se alle salonens kunder under salonbrugeren i fanen kunder.

Under hver brugere finder du kunder, som har haft en eksisterende booking hos den ansatte.

Søg efter kunder

Du kan søge efter kunder ved hjælp af forskellige søgemuligheder, såsom navn, telefonnummer eller e-mail. Du kan også søge efter kunder via et specifikt tidsinterval, både kunder der har haft en bestilling eller kunder, der ikke har haft en bestilling i det valgte tidsinterval.

Kunder som har givet tilladelse for markedsføring, kan også findes ved at afkrydse "E-mail", "SMS" eller begge under "Markedsføringstilladelse"

Kundebetegnelser

Kunder kan deles ind i forskellige indikatorer ved at benytte betegnelser. Betegnelser gør det lettere at søge efter kunder med en bestemt betegnelse og downloade filer for en bestemt gruppe af dem. Det kan være forskellige betegnelser til forskellige formål.

Hvis du ønsker at tilføje din egen betegnelse for dine faste kunder, skal du første oprette din egen betegnelse ved at trykke på "Opret betegnelse" og angiv det navn, du ønsker.

Det kunne f.eks være "Ninas kunder".

Kundeinformation

Kundens information vil vises med de ønskede søgemulighedsalternativer.

Udover de grundlæggende kundeinformationer, kan du også se information for om kunden har:

• En booksalon-konto

• Markedsføringstilladelse for e-mails og/eller SMS

• Dato for, hvornår kunden blev tilføjet til kunderegisteret = "tilføjet".

• Kundens samlede udgifter.

I afsnittet "samlede udgifter" kan du se kundens samlede udgifter, og hvor meget de i alt har brugt på ydelser og produkter i din salon.

Det lilla-ikon

Dette ikon indikerer, at kunden har aktiveret valgmuligheden, der står øverst i det afsnit af oversigten.

Andet: Kundekort, ændre, slet

Ved at klikke på de tre prikker under "Andet", får du tilgang til følgende indstillinger:

• Send invitation

Du kan invitere en kunde til at oprette en booksalon konto, som en kunde af din salon.

• Kundekort

På kundekortet kan du se: Næste booking, Bookinghistorik, Kundens oplysninger

• Ændre

Du kan ændre kundens kontaktinformationer og -noter

• Slet

Du kan fjerne kunden fra dit registre.

Kundekort

Ved at klikke på kundens navn i listen åbnes kundekortet.

Kundekortet inkluderer:

1) Næste booking

Kundens næste bookinginformation vises, når kundekortet åbnes. Hvis kunden ikke har nogen kommende bookinger vil den seneste booking vises, samt gennemsnitlige bookingfrekvens vises i "næste booking"-fanen.

2) Bookinghistorik

Bookinghistorikken viser et sammendrag af alle kundens tidligere besøg, samt fremtidige bookinger.

Fanen indeholder oplysninger om både: tid, ydelserne, produkterne, priserne, samt hvem der har udført ydelserne.

3) Kundens oplysninger

Fanen "Kundens oplysninger" indeholder kundens; mobilnummer, e-mailadresse, adresse, kundenotater, samt eventuelle kundebetegnelser.

Download kunderegisteret

Du kan downloade kunderegisteret, som en fil til din enhed ved at trykke på "Eksportér kunder" øverst i højre hjørne. Ved siden af finder du "+Tilføj en ny kunde", den kan du bruge, hvis du ønsker at tilføje en ny kunde til dit kunderegister.

Fra "Eksportér kunder"-sektionen kan du vælge, hvilke kundeinformationer, du ønsker at downloade.