Du kan foretage indbetalinger og markere kontanthævninger fra siden Salg - kasseopgørelse i booksalon.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvis du vil overvåge og modtage praktiske rapporter om statussen i din kontantbeholdning, skal du slå "Aktivér kasseopgørelse" til. Du kan finde kasseopgørelsen på salgssiden under fanen "Kasseopgørelse".

Sådan aktiverer du kasseopgørelse:

1. I menuen til venstre vælger du "Indstillinger", og derefter klikker du på "Kasseindstillinger"

2. Under Kasseindstillinger-overskriften, er der en funktion der hedder "Aktivér kasseopgørelse" - aktivér denne funktion ved at trykke på knappen umiddelbart lige til venstre for funktionen så den bliver grøn

3. Tilsidst skal du trykke på "Gem"

Sådan fungerer kontanthåndtering:

Kontanter kan indbetales (1.) og hæves (2.) for hver salon ved hjælp af de to funktioner du ser på billedet.

Indbetaling og hævning af kontanter

1. Vælg den person og det firma, som du vil indbetale eller hæve kontanter for.

2. Tilføj kontantbeløbet

3. Tilføj en forklaring på ind- og udbetaling af kontanter, f.eks. "kontanter til kassereren" eller "kontanter til butikken".

4. Gem.

Rapportering om kasseopgørelsen

• Du kan se den aktuelle værdi af dine kontanter som en saldo på siden Kasseopgørelse for hver enkelt virksomhed.

• Du kan også se transaktioner vedrørende ind- og udbetalinger af kontanter for forskellige perioder.

• Du kan også downloade rapporten til din enhed og sende den videre via e-mail, hvis du ønsker det.