Opdateringer
Implementeret december 2022: Nyt udseende og funktioner for kalenderen
Implementeret december 2022: Nyt udseende og funktioner for kalenderen

Læs om de seneste opdateringer for kalenderen og klientkortet.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende implementeringer:

I december 2022 foretog vi en lidt større opdatering. I denne artikel gennemgår vi de nye opdateringer og de relateret nye funktioner.

Det nye design kan aktiveres ved at trykke på pilen i højre hjørne og aktiverer "Brug nye designs", dette kan gøres af ejeren eller af admin.

Det nye kalenderdesign

Billede 1:

1. Salonvælgeren og minikalenderen har byttet plads i menuen til venstre, kan ses på billede 1 (herover).

2. Minikalenderen er nu placeret i toppen, hvilket gør det nemmere og hurtigere at bruge kalenderen.

3. Man kan også skjule teksten på menuen til venstre, så det kun er ikonerne der forbliver, dette gør man ved at trykke på de fire linjer øverst til venstre.

4. Knapperne er nemmere at se og kontrasten imellem dem er forøget.

5. Booking vinduet er også blevet forstørret.

De mest populære ydelser

Når du opretter en booking i salonens kalender viser vinduet nu, udover det normale søgefelt, også den pågældende medarbejders mest populære ydelser, hvilket øger hastigheden for, hvor hurtigt du kan tilføje bookinger i kalenderen. (billede 1)

Bookinghistorik via kundekortet

Kundekortet viser følgende data om kunden:

• Det totale forbrug kunden har haft i din salon

• Antal af besøg

• Gennemsnitligt forbrug pr. besøg

• Gennemsnitlig varighed pr. besøg

• Interval mellem besøgene

Billede 2.

Loyalitetsrabat

• Under fanen "Kundens oplysninger" kan du angive en loyalitetsrabat for den givne kunde.

• Det er en procentmæssig rabat, der herefter altid automatisk fratrækkes, når bookinger for den givne kunde tages til kassen.

• Der er nogle allerede for-programmerede procentsatser, du kan vælge imellem, men du kan også selv angive en procentsats ved at klikke på blyant ikon'et.