Funktioner implementeret i marts 2023

Tjek de nye funktioner fra marts: din egen tekst på kvitteringen og tillad transaktioner fra forskellige medarbejdere på samme kvittering

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende implementeringer:

Præsentation af de første nye funktioner i marts.

Tilføj din egen brugerdefineret besked til hver kvittering.

Nu kan du tilføje din egen brugerdefineret besked til kvitteringer. Den samme brugerdefineret besked vil blive vist i slutningen af hver kvittering.

Sådan tilføjer du en brugerdefineret besked til kvittering?

1. Gå til "Indstillinger"

2. Klik på "Kasseindstillinger".

3. For at aktivere knappen skal du klikke på: "Udskriv en brugerdefineret besked i slutningen af kvitteringen".

4. Skriv en brugerdefineret besked inde i boksen, og den vil blive vist i slutningen af hver kvittering.

Et eksempel på en kvittering

Tillad flere medarbejdere på samme kvittering

Instruktionsvideo om, hvordan du aktiverer funktionen og bruger den:

Instruktioner til aktivering af funktionen

1. Gå til "Indstillinger"

2. Klik på "Kasseindstillinger"

3. Aktivér funktionen "Aktivér flere medarbejdere på samme kvittering".

Tillad mere end én medarbejder på den samme kvittering

BEMÆRK!
1) De næste tre eksempler fungerer kun for brugere med "Medarbejder"-rollen. Det har ikke indflydelse på kommisionsudregninger eller udbetalinger.

2) Vær opmærksom på at brugeren på kvitteringslinjen får salget i deres salgsrapport, og ikke medarbejderen tilføjet under "Ved kassen"

1) Med X som kasserer i kassen, men ydelsen udført udelukkende af Y.

• Ved kassen kan du angive en tjeneste eller et produkt på kvitteringen til en eller flere forskellige brugere, som derefter får salget fra salgstransaktionen opført under sig selv i salgsrapporten.

• Dette sker, selv om du har en anden bruger i afsnittet "Ved kassen", som salgsopgørelsen normalt ville gå til. (Salget opføres altid i de medarbejders salgsrapport, som er angivet på kvitteringslinjen til højre for ydelsen eller produktet).

I det følgende billede kan du som eksempel angive en anden medarbejder, som den der har udført ydelsen, og som automatisk vil få tildelt alt salg på kvitteringen, når ydelser og produkter tilføjes til kvitteringslinjen.

• Klik på knappen "Ændre" for at vælge de medarbejdere, du ønsker.

• Klik på den/de ønskede medarbejder(e), som du ønsker at tildele salget af de givne ydelser og produkter, der er placeret på kvitteringen, og klik på "Gem".

Billedet viser et eksempel på, hvordan en anden medarbejder tildeles en ydelse for hver linje i kvitteringen.

2) Med X som kasserer og ydelser udført ligeligt af A/B/C/D = Fordeling af kvitteringen til alle ydelsesydere.

• Du kan angive mere end én ansat som sælger af en kvittering, og beløbet for kvitteringen vil blive fordelt ligeligt mellem dem i salgsrapporten.

• I dette tilfælde bliver beløbet automatisk fordelt korrekt på hver brugers salgsrapport.

3) Med X som kasserer og forskellige ydelsesydere linje for linje

• Du kan indstille forskellige kvitteringsrækker for specifikke ydelser og produkter til at have deres egne medarbejdere.

• Klik på de tre prikker til højre for kvitteringslinjen og klik på "Ændre medarbejder".

• Vælg den ønskede ansat, og klik på "Gem".

• På den måde kan du have forskellige leverandører til forskellige ydelser og produkter på den samme kvittering.

Billedet viser et eksempel på, hvordan forskellige medarbejdere vises på en kvittering: