De nye funktioner i april 2023

Se de nye funktioner, der blev frigivet i april!

Opdateret over en uge siden

Vi implementerede følgende nye funktioner i april, du kan læse om dem i denne artikel:

Aktivér funktionen, der gør at kundens navn vises, som standard, på kvitteringen

• Gå til "Indstillinger" --> "Indstillinger for kasseapparatet"

• Aktivér "Vis kundenavn på kvittering".

• Du kan indstille kundenavnet på kvitteringen som standard via indstillingerne for kasseapparatet.

• Navnet vil automatisk blive bestemt ud fra navnet på kundens personlige kundekort.

• Kasseregisterindstillingerne er kun synlige for brugere med rollen "Ejer" og brugere med administrative rettigheder.

Standardindstillinger for bookingnotifikationer:

For at indstille standardindstillingerne for påmindelser om aftaler, der foretages af kunder:

1. Gå til "Indstillinger" --> "Salonens kalenderindstillinger" og gå ned under "Standardindstillinger for notifikationer"

2. Disse indstillinger gælder for bookinger, der foretages af kunderne selv.

3. Kunderne kan også redigere disse indstillinger for deres individuelle bookinger, men standardindstillingerne vil blive anvendt, hvis der ikke foretages ændringer.

Du kan indstille standard notifikationerne så de som standard sendes 2 timer og/eller 24 timer før aftalen.

Indstilling af brugerrettigheder:

1. Du kan nu begrænse brugerrettighederne yderligere for din virksomhed i systemet

2. Det gør du ved at gå til "Indstillinger" --> "Brugere". Vælg den bruger, du vil ændre, og naviger til deres rolleindstillinger for at indstille forskellige rettigheder.

Du kan f.eks. begrænse følgende rettigheder for dine medarbejdere:

• Redigering af vagtplaner

• Visning af salgsdata

Nye muligheder for rettigheder omfatter:

• Redigering af lagerbeholdning

• Ændre ansatte, der tilknyttes salget, på kvitteringen

Bemærk, at dette blot er eksempler på "medarbejder"-rollen. Forskellige roller har forskellige rettigheder til rådighed for dem.

Den maksimale grænse for arbejdsstationer og ressourcer pr. ydelse er blevet hævet fra tre til ti.

• Nu kan du tildele flere ressourcer til din ydelse. Tidligere var den maksimale grænse tre, men nu er den blevet hævet til ti.

• Denne ændring giver dig mulighed for at tilføje flere end tre rum-indstillinger, der skal indstilles.