Nye funktioner udgivet sommeren 2023

Læs om de nyligt udgivet funktioner fra sommeren 2023: to-faktor-authentificering,

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om

To-faktor-authentificering (2FA)

Du kan frivilligt opsætte to-faktor-autentificering på din konto. Det betyder, at når du logger ind på booksalon-systemet, skal du angive en ekstra sikkerhedskode sammen med dit brugernavn og din adgangskode.

Vejledning til aktivering:

1. Log ind på booksalon-systemet

2. Vælg "Egne indstillinger" i øverste højre hjørne.

3. Vælg "Opsæt to-faktor-autentificering"

4. Brug din autentificerings-app (f.eks. Google Authenticator) til at scanne QR-koden, der vises på skærmen, og generer et token (kode).

5. Indtast koden (token) i det ønskede felt i systemet.

6. Log ud og log ind igen, så indstillingen kan træde i kraft.

7. Færdig

Instruktioner til fjernelse:

1. Log ind med dit brugernavn

2. Vælg "Egne indstillinger" i øverste højre hjørne.

3. Vælg "Fjern to-faktor-autentificering."

4. Indtast godkendelseskoden for at bekræfte fjernelsen.

5. Log ud og log ind igen, så indstillingen kan træde i kraft.

48 timers notifikation

Den længe ventede 48 timers notifikationsindstilling er her. Nu kan salonen vælge en 48 timers mulighed udover 2 og 24 timers mulighederne for udgående notifikationer til din kunde. Det vil sikre, at din kunde husker at møde op eller ombooke.

Her er, hvordan det fungerer:

1. Gå til "Indstillinger", og vælg "Salonens kalenderindstillinger"

2. Find "Standardindstillinger for notifikationer"

3. Aktivér slideren ud fra "Notifikationer 48 timer før" (så den bliver grøn), og vælg indstillingerne for SMS- (PRO) og e-mail-notifikationerne.

På arbejde i dag - funktionen

Nu vil kalenderen ikke vise en bruger, der ikke har en vagt åben den pågældende dag. Det forbedrer brugervenligheden på kalenderen.

• I fremtiden vil du kunne vælge imellem indstillingerne "Alle" eller "På Arbejde" i kalendervisningen.

• Funktionen I dag på arbejde vil vise dig de personer, der er på arbejde den pågældende dag i kalenderen.

Antal tegn i beskrivelsen af ydelsen

Antallet af tilladte tegn i beskrivelser af ydelserne er blevet øget fra 500 til 2000 tegn. Dette er især nyttigt, hvis du vil fortælle dine kunder om din pleje eller behandling på en omfattende og detaljeret måde.