To-faktor-autentificering - 2FA

Du kan aktivere den sikkerhedsforbedrende to-faktor-autentificering i booksalon-tjenesten ved at følge instruktionerne nedenfor.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du finde instruktioner på følgende:

Sikkerhed

Du har mulighed for at aktivere to-faktor-autentificering. Det betyder, at når du logger ind på booksalon-systemet, skal du indtaste en sikkerhedskode ud over dit brugernavn og din adgangskode. Før du aktiverer det, skal du downloade en app såsom; Authenticator eller Google Authenticator fra din app store.

Instruktioner til aktivering af funktionen:

1. Log ind på systemet med dine login-oplysninger.

2. Vælg "Egne indstillinger" oppe i højre hjørne.

3. Tryk på "Opsæt to-faktor-autentificering".

4. Scan den viste QR-kode med din autentificeringsapp (f.eks. Google Authenticator) for at generere en token.

5. Indtast den token, du har fundet i appen, i det relevante felt i booksalon-systemet.

6. Log ud og log ind igen for at aktivere indstillingen.

7. Færdig

Instruktioner til at deaktivere funktionen:

1. Log ind på systemet med dine loginoplysninger.

2. Vælg "Egne indstillinger" oppe i højre hjørne.

3. Tryk på "Fjern to-faktor-autentificering".

4. Indtast tokenet fra applikationen for at bekræfte deaktiveringen.

5. Log ud og log ind igen for at deaktivere funktionen.