Booking med flere ydelser (PRO)

Instruktioner i, hvordan du opretter en booking med flere ydelser (PRO), og hvordan du bruger funktionen.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvad er en booking med flere ydelser?

Booking med flere ydelser betyder, at du booker flere forskellige ydelser hos den samme medarbejder på samme tid. Denne funktion kan bruges både, når du selv opretter en booking i kalenderen, men også når kunden booker en tid. Derfor giver den kunderne mulighed for selv at booke flere ydelser på én gang.

Booking med flere ydelser kan ikke bruges i følgende situationer:

• Der kan ikke bookes ydelser til to forskellige dage eller tidspunkter på dagen.

• Der kan ikke bookes ydelser hos to forskellige medarbejdere i én booking.

Bemærk: at det kræver booksalon PRO at benytte sig af denne funktion

Hvordan aktiveres bookinger med flere ydelser?

For at aktivere muligheden for at foretage bookinger med flere ydelser i salonens kalender eller i salonen's booking widget, gør følgende:

1. Gå til "Indstillinger"

2. Klik på "Salonens kalenderindstillinger"

3. Under hovedoverskriften "Bookinger med flere ydelser" kan du vælge at aktivere funktionen for enten kalenderen eller booking widget - eller vælge at aktivere den for begge.

4. Når du har valgt de indstillinger, du ønsker, skal du klikke på "Gem".

Hvordan opretter du en booking med flere ydelser?

Hvis du ønsker at oprette en booking med flere ydelser i salonens kalender, skal du bruge instruktionerne herunder:

1. Klik på den ønskede tid

2. Klik på "Multi-ydelse" (som vist på billedet herunder).

3. Vælg de ydelser du ønsker én af gangen, ved enten at skrive navnet på ydelsen eller ved at klikke på dem under "mest populære".

4. En oversigt, over de valgte ydelser, vil vises i bunden under "Valgte ydelser"

5. Klik herefter på "Næste"

6. Du kan stadig vælge tillægsydelser, hvis du ønsker det.

7. Klik på "Næste"

8. Herefter vælger du kunden, der skal have disse ydelser. Her kan du også justere, hvor meget forberedelsestid det kræver, hvis du ønsker det. Når du færdig trykker du "Opret booking"

9. Du vil derefter kunne se bookingen i salonens kalender. De valgte ydelser vises i kalenderen som en lodret oversigt, med én ydelse først og den næste nedenunder osv. så det er nemt at få et overblik over alle de valgte ydelser. Al forberedelsestid vises også under den samlede booking.

Videoguide til at lave en booking med flere ydelser:

Booking med flere ydelser i booking widget

Hvis du har valgt at aktivere bookinger med flere ydelser for booking widget, så gør du det muligt for dine kunder også at foretage en booking reservation med flere ydelser.

I booking widget'en vises en boks i højre side af ydelserne, som kunderne kan klikke på for at tilføje ydelsen til indkøbskurven (bestillingen).
Antallet af valgte ydelser vises nederst ved siden af kurven ud for "Oversigt", hvor de valgte ydelser også kan ses, som en oversigt.
Når kunderne har valgt de ønskede ydelser, går man videre i booking processen ved at klikke "Fortsæt booking".