Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerOpdateringer
Nye funktioner fra maj 2024

Læs mere om kalenderens nye udseende og tvungen forudbetaling for den valgte ydelse.

C
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Nye funktioner fra maj

Vi vil gerne præsentere forårets nye funktioner: et nyt kalenderlayout, tvungen forudbetaling for den valgte ydelser og valgfrie ikoner for "kun tilgængelig ved opkald"-indstillingen. Læs videre, så fortæller vi dig mere om disse fantastiske nye funktioner!

1. Nyt udseende på kalenderen

Kalenderen har fået et nyt look! Det nye layout udnytter pladsen på skærmen bedre og er mere intuitivt. Nu er den endnu nemmere at bruge, især på din telefon! Vagter kan nu også nemt findes direkte i kalenderen. Stedets ejer og administrator kan også få adgang til stedets kalenderindstillinger direkte ved at klikke i øverste højre hjørne.

Du kan aktivere det nye layout fra dine personlige kalenderindstillinger -> klik på indstillingen "ny kalender".

2. Tvungen forudbetaling for udvalgte ydelser (PRO)

Nu kan du gennemtvinge en forudbetaling for den valgte ydelse, som skal betales på bookingtidspunktet. Denne indstilling gælder kun for den valgte ydelse, dvs. at andre ydelser kan bookes uden forudbetaling, hvis salonens online betalingsindstillinger tillader det. Reguleringen er stedsspecifik.

Instruktioner til opsætning af tvungen forudbetaling:

1. Åbn fanen Ydelser

2. Vælg den ønskede ydelse

3. Åbn ydelsesindstillinger ved at klikke på menuen "Indstillinger" under den ønsket ydelse.

4. Klik på "Forudbetaling" under overskriften "Forudbetalinger".

5. Husk at gemme til sidst!

Der vises et "betalingskort"-ikon ud fra ydelsen, hvis muligheden er valgt for ydelsen.

3. Valgmuligheder af kontaktmetoder ved "kun tilgængelig via opkald"-ydelser

Nu kan du vælge, hvilke kontaktmetoder der skal vises til kunderne i salonens tidsbestilling, hvis ydelsen er valgt som "kun tilgængelig via telefon". Mulighederne er telefonopkald og WhatsApp. En af kontaktmetoderne skal altid vælges. Du kan dog også vælge begge.

Instruktioner om, hvordan du finder indstillingen:

1. Gå til menuen "Indstillinger"

2. Åbn "indstillinger for site-kalender"

3. Gå til bunden af siden

4. Klik på de kontaktmetoder, du vil bruge

De kontaktmetoder, du vælger, vises i lokalitetens tidsbestilling, når der klikkes på ydelsen.