Miten lisään lahjakorttikaupan Facebookiin?

Tästä artikkelista löydät helpot ohjeet lahjakorttikaupan lisäämiseen Facebook -sivuillesi. Lahjakorttikaupan saa myös osaksi ajanvarausta.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

PRO-käyttäjänä sinulla on käytössäsi Lahjakortti-kauppa erillisessä osoitteessa ja lisäksi voit aktivoida Osta lahjakortti - toiminnon ajanvaraukseesi osana palveluitasi. Lisäohjeita lahjakorttikaupan aktivointiin ja mistä osoitteet löytyvät ovat tämän sivun lopussa.

Lahjakorttien myynti sosiaalisessa mediassa:

Varaa nyt-painike on tarjolla kaikille Book Salon käyttäjille. Mikäli sinulla on aktivoitu lahjakorttien itsepalvelumyynti, niin asiakas voi ostaa lahjakortin myös Varaa nyt-toiminnon takaa.

Huom! Facebook antaa vain yhden toimintapainikkeen olla aktiivinen, mikäli et halua Varaa nyt-nappia, niin voit lisätä sosiaaliseen mediaan lahjakortin ostamiseen tarkoitetun toimintakehoitteen.

Tässä ohjeet olkaa hyvä!

1.Avaa "Työkalut" sivu ammattilaisten hallintapaneelissa osoitteessa: admin.booksalon.fi  ja kopioi lahjakorttikauppasi lyhytosoite.

2.Mene yrityksesi Facebook sivuille osoitteessa https://business.facebook.com/ ja siellä toimipaikan tai yrityksen Facebook sivulle, jonka ylläpitäjä olet.

3.Klikkaa alla olevan kuvan mukaisesti sinistä "+ Lisää painike" nappia tai mikäli olet jo aiemmin lisännyt painikkeen niin klikkaa harmaata "Muokkaa toiminto-kutsua..." nappia ja avautuvasta valikosta valitse "Muokkaa painiketta".

4. Seuraavaksi avautuu valintanäkymä, josta sinun tulee valita "Näytä kauppa".

5. Seuraavaksi kysytään osoitetta sivustoon. Sijoita/liitä ohjeen alussa kopioitu linkki klikkaamalla ensin "Lisää sivustolinkki" valintaruutua ja sen jälkeen käyttämällä CTRL + V näppäinyhdistelmää Windows tietokoneella tai Command (cmd) + V jos käytät Mac tietokonetta.

6. Paina "Tallenna" ja seuraavalla sivulla vielä "Valmis".

7. Muista vielä testata napin toiminnallisuus klikkaamalla "Muokkaa toimintokutsua..." nappia ja avautuvasta valikosta valitse "Testaa painiketta"

Onneksi olkoon! Jatkossa asiakkaasi voivat ostaa lahjakortteja napin kautta.

Aktivoi lahjakorttien myynti ajanvarauksen yhteydessä:

Jos haluat, että asiakas voi ostaa lahjakortteja nettiajanvarauksesta, Sinun tulee aktivoida toiminto Asetukset- sivulta.

1. Pääkäyttäjä siirtyy Toimipaikan verkkomaksamisen asetuksiin.

2. Aktivoi lahjakorttien itsepalvelumyynti asiakkaille toimipaikan ajanvarauksessa

Lisäohjeita täällä.

Lahjakorttikaupan erillinen osoite:

Kun itsepalvelumyynti on aktivoitu, tarjolla on myös erillinen verkkosivusto lahjakorttien myyntiin. Löydät lahjakorttikaupan erillisen verkkosivuosoitteen Työkaluista.