Kuka tahansa, jolla on Book Salon palveluun luotu yritys, voi luoda uuden toimipaikan tai useampia seuraavalla tavalla:

Klikkaa vasemmassa yläkulmassa näkemääsi toimipaikan kuvaketta (merkitty punaisella laatikolla):

Tämän jälkeen viereen avautuvasta valikosta voit navigoida muihin toimipaikkoihin tai luoda uuden toimipaikan.

Klikkaa + Luo uusi toimipaikka ja syötä uuden toimipaikan tiedot avautuvaan lomakkeeseen.

Onneksi olkoon! Sinulla on nyt uusi toimipaikka

Eri toimipaikat saman ajanvarauksen alle

Jos tarvitset osoitteen jaettavaksi asiakkaille ajanvarauksestasi, jossa asiakkaasi ensin valitsevat toimipaikan tai sijainnin. Voit pyytää sitä chatin kautta. Tämä kuitenkin vaatii, että kyseisen toimipaikan omistaa järjestelmässä sama henkilö ja toimipaikat kannattaa luoda samalla sähköpostilla.