Kassa, Varasto ja Raportit
Kassa
Näin lisäät vapaan myyntirivin / oman rivin kassaan.

Tässä artikkelissa käydään läpi, miten nopeasti lisätä rivi kassaan ilman valmista tuotetta tai palvelua vapaalla tekstirivillä.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Joskus pitää nopeasti lisätä rivi kassaan ilman valmista tuotetta tai palvelua. Tee silloin näin:

• Mene kassa sivulle vasemman sivun menusta.

• Yhteenveto osiosta löydät napin + Lisää oma rivi

• Nappia klikkaamalla aukeaa ponnahdusikkuna, jossa voit syöttää oman rivin tiedot:

• Voit lisätä halutessasi kuitille myös oman tekstirivin ilman hintaa, esimerkiksi asiakkaan nimen ilman asiakasrekisteriä. Voit lisätä sen "Vapaa tekstirivi" osiosta. Tätä ei lisätä asiakkaan tietojen taakse. Esimerkiksi "Ninan Esimerkki"

• Lisää vapaa nimike Lisää oma veloitus - osiosta, esim. Ihana Shampoo by Nina.

• Valitse rivin tyyppi: Tuote / Palvelu, jonka perusteella myynti sijoitetaan oikeaan osioon myyntiraporteissa.

• Valitse lainmukainen  ALV-verokanta.

• Syötä hinta asiakkaalle (sis. alv) ja paina lisää nappia ja rivi siirtyy asiakkaan kuitille.

Kuitti esimerkkiin on nyt lisätty myyntirivi tuotteesta ja myös vapaalla tekstirivillä.