Aloita menemällä 1. Asetukset ja sitten 2. Käyttäjät

Kirjautunut käyttäjä on aina ensimmäisenä, mutta voit vaikuttaa kaikkien muiden järjestykseen nappaamalla kiinni kolmesta vaaka viivasta ja raahaamalla käyttäjät haluttuun järjestykseen:

Kun olet järjestänyt käyttäjät haluttuun järjestykseen voit palata kalenteriin, jossa työntekijät on nyt järjestetty uudelleen. Muista että ensimmäisenä on kuitenkin aina kirjautunut käyttäjä.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?