Kalenteri
Työntekijät
Käyttäjien järjestys kalenterissa

Tässä artikkelissa kerrotaan miten voit järjestää käyttäjät kalenterissa haluttuun järjestykseen.

Jonne Castren avatar
Tekijä: Jonne Castren
Päivitetty yli viikko sitten

Aloita menemällä 1. Asetukset ja sitten 2. Käyttäjät

Kirjautunut käyttäjä on aina ensimmäisenä, mutta voit vaikuttaa kaikkien muiden järjestykseen nappaamalla kiinni kolmesta vaaka viivasta ja raahaamalla käyttäjät haluttuun järjestykseen:

Kun olet järjestänyt käyttäjät haluttuun järjestykseen voit palata kalenteriin, jossa työntekijät on nyt järjestetty uudelleen. Muista että ensimmäisenä on kuitenkin aina kirjautunut käyttäjä.