Kalenteri
Työntekijät
Käyttäjien järjestys kalenterissa

Tässä artikkelissa kerrotaan miten voit järjestää käyttäjät kalenterissa haluttuun järjestykseen.

Jonne Castren avatar
Tekijä: Jonne Castren
Päivitetty tänään

Voit järjestää salongin käyttäjät haluamaasi järjestykseen kalenterissa. Alla ohje järjestyksen muuttamiseen:

1. Klikkaa ensin "Asetukset"

2. Klikkaa sen jälkeen "Käyttäjät"

Kirjautunut käyttäjä on aina ensimmäisenä, mutta voit vaikuttaa kaikkien muiden järjestykseen nappaamalla kiinni kolmesta vaakaviivasta ja raahaamalla käyttäjät haluttuun järjestykseen:

Kun olet järjestänyt käyttäjät haluttuun järjestykseen voit palata kalenteriin, jossa työntekijät on nyt järjestetty uudelleen. Muista että ensimmäisenä on kuitenkin aina kirjautunut käyttäjä.