Book Salon on suunniteltu toimimaan Chrome-selaimella parhaiten. Lue lisää täältä, millä laitteilla Book Salon toimii ja miten saat Chromen käyttöösi.

Mobiilisovellusta Book Salonilla ei ole tällä hetkellä, mutta näillä vinkeillä saat asennettua sen puhelimeesi applikaatiomaisesti Koti-valikkoon:

Ohjeet iOS (iPhone):

1) Avaa ensin Chrome (tai muu käyttämäsi selain) ja kirjaudu sisään Book Saloniin https://admin.booksalon.fi/auth/login.

2) Kopioi sivun osoite ja palaa takaisin puhelimesi kotivalikkoon.

3) Avaa haku-toiminto (pyyhkäisemällä sormellasi näyttöä ylhäältä alas.)

4) Kirjoita hakuun “Pikakomennot”, valitse se ja paina näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”+” merkkiä.

5) Paina “+ Lisää toiminto” -nappulaa ja kirjoita hakukenttään “chrome”. Valitse “Avaa URL-osoitteet Chromessa”.

6) Seuraavaksi liitä linkki, jonka kopioit vaiheessa 2, kohtaan ”Avaa URL”

7) Avaa pudostusvalikko näytön yläreunassa olevasta väkäsestä. Anna pikakomennolle nimi, valitse haluamasi kuvake ja sen jälkeen valitse ”Lisää koti-valikkoon”.

8) Ja valmista! Näet Book Salonin jatkossa puhelimesi Koti-valikossa applikaation näköisenä.

Huomioithan, että näyttökuvat ovat lokakuulta 2022 iOS versiosta 16.0.2. Vanhemmissa tai uudemmissa versioissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia. Jos tarvitset lisäapua, autamme mielellämme chatissa.

Ohjeet Android (Samsung, Huawei yms.):

1. Mene sivulle puhelimesi selaimella https://admin.booksalon.fi/auth/login

2. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa. Jos käytät muuta selainta kuin Chromea, toiminto löytyy usein alakulmassa olevasta valikosta (3 viivaa).

3. Valitse toiminto " + Lisää sivu aloitusnäyttöön". Seuraa ohjeita ja vahvista lisäys.

4. Näin BookSalon-verkkosivu on tallennettu puhelimen näytölle.