Tietoja booksalon palvelusta
Laitteet ja ohjelmat
Näin tallennat booksalon web applikaation puhelimeesi kotinäytölle
Näin tallennat booksalon web applikaation puhelimeesi kotinäytölle

Voit käyttää järjestelmää verkossa kirjautuneena puhelimellasi tai asentamalla booksalon-sivuston puhelimesi Koti-valikkoon (iOS & Android)

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Booksalon on suunniteltu toimimaan Chrome-selaimella parhaiten. Lue lisää täältä, millä laitteilla booksalo toimii ja miten saat Chromen käyttöösi.

Mobiilisovellusta booksalonilla ei ole tällä hetkellä, mutta voit asentaa sen puhelimesi koti-valikkoon, jolloin se toimii, kuten sovellus. Näillä vinkeillä saat tehtyä asennuksen:

Ohjeet iOS (iPhone):

1) Avaa ensin Chrome (tai muu käyttämäsi selain) ja kirjaudu sisään Book Saloniin https://admin.booksalon.fi/auth/login.

2) Kopioi sivun osoite ja palaa takaisin puhelimesi kotivalikkoon.

3) Avaa haku-toiminto (pyyhkäisemällä sormellasi näyttöä ylhäältä alas.)

4) Kirjoita hakuun “Pikakomennot”, valitse se ja paina näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”+” merkkiä.

5) Paina “+ Lisää toiminto” -nappulaa ja kirjoita hakukenttään “chrome”. Valitse “Avaa URL-osoitteet Chromessa”.

6) Seuraavaksi liitä linkki, jonka kopioit vaiheessa 2, kohtaan ”Avaa URL”

7) Avaa pudostusvalikko näytön yläreunassa olevasta väkäsestä. Anna pikakomennolle nimi, valitse haluamasi kuvake ja sen jälkeen valitse ”Lisää koti-valikkoon”.

8) Ja valmista! Näet booksalonin jatkossa puhelimesi Koti-valikossa applikaation näköisenä.

Huomioithan, että näyttökuvat ovat lokakuulta 2022 iOS versiosta 16.0.2. Vanhemmissa tai uudemmissa versioissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia. Jos tarvitset lisäapua, autamme mielellämme chatissa.

Ohjeet Android (Samsung, Huawei yms.):

1. Mene sivulle puhelimesi selaimella https://admin.booksalon.fi/auth/login

2. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa. Jos käytät muuta selainta kuin Chromea, toiminto löytyy usein alakulmassa olevasta valikosta (3 viivaa).

3. Valitse toiminto " + Lisää sivu aloitusnäyttöön". Seuraa ohjeita ja vahvista lisäys.

4. Näin booksalon-verkkosivu on tallennettu puhelimen näytölle.