Mikä on maksulinkki?

Maksulinkki muistuttaa toimintatavoiltaan laskutusta, jolloin asiakas maksaa tapahtuman syöttämällä kortin tiedot lähettämääsi verkko-osoitteeseen.

Miksi maksulinkkiä käytetään?

Maksulinkki toimii kätevästi tapauksissa, jos asiakas on unohtanut lompakon kotiin, vanhempi haluaa maksaa lapsensa puolesta tai, kun maksaminen ei vain onnistu fyysisesti yrityksessäsi. Näissä tapauksissa kannattaa hyödyntää maksulinkkiä ja lähettää se helposti asiakkaallesi muutamalla klikkauksella.

Miten maksulinkkiä käytetään?

1) Kassalla veloituksen yhteydessä, valitset maksutavaksi “Maksulinkki”.

2) Täytä maksulinkkiin vaaditut tiedot.

a. Aseta haluamasi eräpäivä tai käytä pikavalintaa.

b. Valitse, haluatko lähettää maksulinkin sähköpostitse vai tekstiviestillä.

Valittavissa on myös molemmat ominaisuudet.

3) Lähetä maksulinkki.

4) Kun asiakas klikkaa lähettämääsi linkkiä, hänen selaimeen aukeaa maksulomake, jossa näkyy eriteltynä veloitettava palvelu ja hinta.

Asiakkaan saama linkki näyttää tältä:

5) Asiakas avaa maksulinkin klikkaamalla “Avaa maksulinkki “

a. Asiakas täyttää lomakkeeseen maksukorttinsa tiedot ja näkee vielä maksun

yhteenvedon.

b. Asiakas vahvistaa maksun

6) Saat tiedon sähköpostiisi, kun maksu on suoritettu maksulinkin kautta.

Miten seuraan maksulinkkejä?

Löydät Myynnit-sivulta ja Tapahtumat- välilehdeltä maksetut ja maksua odottavat maksulinkit.

Miten saan rahat maksulinkistä tehdyistä maksuista?

Tilitämme ne normaalisti yrityksellesi ilmoitetulle tilinumerolle sopimuksen mukaisesti noin yhdessä pankkipäivässä.

Lue lisää tilityksistä.