1. Mene haluamasi palvelun alle ja klikkaa “Tarjoa lisäpalveluita" → klikkaa “Luo uusi lisäpalvelu”.

2. Aseta lisäpalvelulle:

• Lisäpalvelun nimi

• Lisäpalvelun Kesto

• Lisäpalvelun ALV-kanta

• Muista aina tallentaa!

3. Lisäpalveluissa kohdasta “Työntekijä”, voit määritellä jokaiselle työntekijälle haluamasi lisäpalvelut sekä halutessa eri hinnan tai keston.

Lisäpalveluiden lisääminen ja muokkaaminen olemassa oleviin palveluihin

Kun haluat lisätä lisäpalvelun olemassa oleville palveluille, niin kaikki luomasi lisäpalvelut löydät normaalisti palveluiden alta lisäpalveluista "Ei käytössä" kohdan alta.

Sieltä pääset klikkaamaan haluamasi lisäpalvelut auki haluamallesi palveluille. Voit myös kopioida lisäpalvelut kätevästi kategorian kaikkiin palveluihin kohdasta : "Kopioi valinnat kaikkiin tämän kategorian palveluihin".

(Esimerkki kuva, jossa kategorian palveluille ei ole vielä asetettu lisäpalveluita, mutta olet luonut aikaisemmin samat lisäpalvelut toiseen kategoriaan.)

Huom!

Muistathan että jos teet hinta muutoksia lisäpalveluille jonkun tietyn palvelun alla, niin se muuttuu myös muidenkin palveluiden alla saman hintaiseksi.

Jos haluat eri hintaisen lisäpalvelun vain tietylle palvelulle niin tällöin täytyisi luoda kokonaan uusi lisäpalvelu eri hinnalla.

Palveluiden asetukset ja niiden muuttaminen