Jos palvelusi vaatii oman työaseman tai käyttöön sisältyy yksittäinen hoitolaite, niin pystyt asettamaan sille oman resurssin, jolloin vältetään päällekkäin varauksia.

Näin asetat työaseman/resurssin:

1. Valitse “Palvelut”- valikosta haluamasi palvelu, mille haluat asettaa työaseman.

2. Klikkaa “Asetukset” ja klikkaa “Työasemien hallinta”-kohdasta ja “Valitse työasema” tai "Lisää ryhmä".

3. Klikkaamalla “Luo uusi työasema” pääset luomaan eri työasemia ja resursseja.

4. Voit lisätä myös resursseille ja työasemille ryhmiä, joita palvelusi vaatii

5. Valitse haluamasi työasemat palvelulle ja tallenna tiedot.

Valitut työasemat näkyvät myös ajanvarauskalenteri näkymässä, jos tekijä on aktivoinut sen näkyville henkilökohtaisista kalenteriasetuksista. Tämä helpottaa työasemien varaustilanteen tarkastelua ajanvarauksen yhteydessä.

Video: miten asetan vaihtoehtoisen resurssin ja/tai:

Näin poistat työaseman/resurssin:

1. Valitse “Palvelut”- valikosta haluamasi palvelu, jolta haluat poistaa työaseman tai resurssin.

2. Klikkaa “Asetukset”.

3. “Työasemien hallinta”-kohdasta näette asennettu työasema/resurssi.

4. Työaseman/resurssin vierestä klikkaamalla “Poista” pääset poistamaan halutun työaseman tai resurssin.

5. Muista lopuksi painaa "Tallenna muutokset".

Resurssikalenteri näkymä

Valitut työasemat näkyvät myös ajanvarauskalenteri näkymässä, jos tekijä on aktivoinut sen näkyville henkilökohtaisista kalenteriasetuksista. Tämä helpottaa työasemien varaustilanteen tarkastelua ajanvarauksen yhteydessä.

Näin pääset asettamaan resurssikalenterin näkyviin:

1. Mene omiin henkilökohtaisiin kalenteriasetuksiin - oikealla ylänurkassa, oman kuvan vieressä on nuoli alaspäin. Klikkaa nuolesta.

2. Valitse "Henkilökohtaiset kalenteriasetukset".

3. Kun rullaatte hiukan alemmas, näkyy kohta "Asetukset, jotka vaikuttavat vain sinun kalenterinäkymääsi."

4. Aktivoikaa "Näytä työasemien ja resurssien kalenterit" painamalla vieressä olevaa nappia vihreäksi.

5. Muista lopuksi painaa "Tallenna muutokset".

Tältä henkilökohtainen kalenterisi sitten näyttää:

Palvelun asetukset