Kun haluat käyttää Book Salon kalenteria omiin menoihin ja tehdä merkintöjä työvuorojen ulkopuolella, tee näin:

1. Aktivoi "Näytä työvuorojen ulkopuoliset ajat" salongin kalenterista.

2. Kun tämä toiminto on aktivoitu, on mahdollista tehdä merkintöjä koko kuluvalle vuorokaudelle

3. Jos haluat säätää, mikä ajanjakso ja kellonaika on yötunteja, johon et halua tehdä merkintöjä, sinun tulee mennä Henkilökohtaisiin kalenteriasetuksiin oikeasta yläkulmasta profiilisi alta ja asettaa "piilota yötunnit" toiminto haluamallesi aikavälille.

Esimerkki videossa näytetään, miten asetetaan kalenteri niin, että 8-10 välille voi tehdä itse merkintöjä, mutta asiakas ei voi tehdä varauksia, kun vasta klo 10 alkaen.

Vinkki: Kalenterinäkymän hyödyntäminen

Pystyt kätevästi asettamaan loman tai muun oman poissaolon “Työvuorot” välilehdeltä. Nämä asetukset ovat kestoltaan koko päivän mittaisia.

Katso videolta, miten asetat omia poissaoloja:

Jos haluat asettaa kestoltaan lyhyempiä poissaoloja tai taukoja, voit asettaa ne suoraan sinun ajanvaraus kalenterista. Katso videolta alta, miten asetat omia taukoja:

Tauko/Oma meno ajanvaraus kalenterissa:

Lue tästä ,miten luot työvuorot ajanvarauskalenteriisi.