Osasuoritus

Ohjeet ja video, miten tehdä osasuoritus booksalon kassalla.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Osasuorituksen pystyt suorittamaan kätevästi asettamalla käteisen, lahjakortin tai muu maksutavan kohdalle summan, mikä suorituksesta maksetaan ensin ja loppusumma syötetään jäljelle jäävälle summalle toisella maksutavalla.

Vaiheet, miten veloitat osasuorituksen:

1. Valitse maksutapa, millä haluat ensin maksaa osan summasta.( Vaihtoehtoina : käteinen, lahjakortti ja muu maksutapa.)

2. Veloita haluamasi summa.

3. Kun klikkaat veloita, tulee vielä viesti, jolla hyväksytään osasuoritus. Klikkaamalla “kyllä”, pääset veloittamaa summan loppuun.

4. Valitse seuraavaksi toinen maksutapa, jolla haluat maksaa loppusumman.

5. Veloita summa normaalisti, niin saat kuitin, jossa on eriteltynä osasuoritukset.

Katso video: