Kassanäkymä

Uuden tuote-erän lisäys olemassaolevaan tuotteeseen kassan kautta

Kohdasta "Kassa" pääset tuomaan uuden varastoerän olemassa olevalle tuotteelle kätevästi kassanäkymästä.

a) Etsi haluamasi tuotte ja klikkaa tuotteen oikeasta yläkulmasta kolmea palloa.

b) Klikkaa "Lisää varastoon" ja aseta lisäyksen määrä sekä syy ja paina "Ok". Muista tarkistaa, että onko ostohinta sama!

c) Päivitetty tuotemäärä tulee esiin tuotteen vasempaan alakulmaan.

Uuden tuotteen lisäys kassan kautta

Voit luoda myös uuden tuotteen suoraan kassan kautta kohdasta "Uusi tuote".

a) Klikkaa "Uusi tuote".

b) Täytä vaadittavat tiedot.

c) Muista klikata kohdasta "Seuraa varastotilannetta", jos haluat seurata tuotteen varastotilannetta ja historiaa varastonhallinnasta.

Varastonäkymä

Uuden tuote-erän lisäys olemassaolevaan tuotteeseen varaston kautta

Pääset kätevästi kassan kautta varastonäkymään klikkaamalla kohdasta "Varasto".

Pystyt varasto näkymässä myös lisäämään olemassaoleviin tuotteisiin uusia tuote-eriä seuraavista eri kohdista:

a) Klikkaa "Varastossa" kohdan alla olevaa plus (+) merkkiä

b) "Muokkaa" kohdan alla klikkaa kolmea palloa ja sieltä valitse "Lisää varastoon"

Jos haluat palata takaisin kassanäkymään tarkastamaan uudestaan tuotetilanteen, pääset kätevästi palaamaan klikkaamalla kohdasta "Kassa".

Varasto ja kassa on kuin kaverukset keskenään joten kannattaa hyödyntää näiden kahden ominaisuuksia.