Näin lisäät päällekkäisen varauksen

Ohjeet, miten lisätä päällekkäinen varaus, kuten toinen parturileikkaus värin vaikutusajalla.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Päällekkäisten varauksien tekeminen booksalon-kalenterissa

Tätä ominaisuutta voi käyttää, kun halutaan käyttää työaikaa hyödyksi taukoihin tai muihin töihin. Ominaisuutta voi hyödyntää, kun vaikka esimerkiksi mies ja vaimo haluavat tulla yhtä aikaa palveluun. Vaimolle tehdään väri ja leikkaus, sekä miehelle halutaan tehdä parturileikkaus värin vaikutusajalla.

1. Mene kalenteriin ja klikkaa "Lisää päällekkäinen ajanvaraus"

-Kalenteri ehdottaa uuden varauksen ajankohtaa kalenterielementin mukaisesti

2. Valitse aika, jossa kohtaa arvioit voivasi ottaa vastaan uuden varauksen, joka on päällekkäin aiemman kanssa.

-Lisää varaus tai tauko

3. Valitse palvelu valikosta ja hyväksy varaus normaalisti

4. Valmista!