Facebook Business-tilin luominen

Voit lisätä ajanvarauksen Facebook sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton Facebook -yritystili. Voit luoda sellaisen osoitteessa: https://business.facebook.com/

VINKKI: Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Facebook sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä kiinnitetyn postauksen johon laitat linkin ajanvaraukseen.

Facebook-tilin linkittäminen suoraan Facebookista selaimella

Kun sinulla on olemassa Facebook business -tili, toimi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Lisää painike tai vaihtoehtoisesti Muokkaa toimintakehotetta.

2. Valitse "Varaa nyt" ja yhdistä toinen työkalu

3. Valitse Book Salon ja seuraa ohjeita.

4. Linkitys toimii kirjautumalla Book Salon järjestelmään automaattisesti

5. Valitse minkä toimipaikan tai yrityksen haluat linkittää.

6. Valmista!

Facebook-tilin linkittäminen suoraan Facebookista puhelimella

Lue ohjeet, miten tehdä Instagram ja Facebook tilin linkittäminen suoraan Book Salon palvelun sisältä.

Onneksi olkoon! Saat jatkossa varauksia myös Facebook-sivusi Varaa nyt -napista.

Ohjeet suoraan Instagramista täällä.